onsdag, november 02, 2016

Black Magic Chocolate Cake

Lykke har lavet denne dejlige chokolade kage til os

4.5dl. Hvedemel
5dl. Sukker
2dl. Kakao
2tsk. Natron
1tsk. Bagepulver
1tsk. Salt
1tsk. Vanillesukker
2  Æg
2.5dl. Kaffe færdiglavet
2.5dl. Mælk
1.25dl. Olie

Chokolade-mousse:

5dl. Piskefløde
2dl. Sukker
1dl. Kakao
1tsk. Vanillesukker

Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Bland først de tørre ingredienser sammen og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Pisk dejen på minimum hastighed i ca. 2 min. (dejen er meget tynd)
Kom bagepapir i en bradepande på ca. 30x40 cm. og hæld dejen i.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40 minutter.
Afkøl kagen på en rist. 

Hæld fløden i en skål og tilsæt sukker, kakao og vanille. Pisk det sammen til en kraftig "chokolademousse".
Når kagen er helt afkølet pyntes den med cremen og sættes i køleskabet i 1-2 døgn. 


Tips: Denne kage er allerbedst efter et par dage i køleskabet. Serveres kold.


Ingen kommentarer: