![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs0w0CPsJUrFrL6SqN0ukoGoreH4CZMAGFIWhD3aHliM_KOw1K_hzoDW0QipVa7PQPQ2QENsMfgx-_WJOhbLp2ZXNtuzRF1-adhbTmxcyAHePpcrEJYCUFohjaWej1ImbsAsj50w/s200/IMG_2130.jpg)
Ingredienser (20-25 muffins):
500 g smør
500 g sukker
400 g mel
500 g æg (7-8 æg)
50 g marcipan
5 g bagepulver
Græskar drysses på toppen af dejen i det ønskede omfang.
500 g smør
500 g sukker
400 g mel
500 g æg (7-8 æg)
50 g marcipan
5 g bagepulver
Græskar drysses på toppen af dejen i det ønskede omfang.
Fremgangsmåde
Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en ujævn masse ca. 1 min.
Resten af smøret røres i, og røres til en jævn masse ca. 2 min. Æg kommes i lidt efter lidt, 3-4 gange.
Mel og bagepulver kommes i samtidig og dejen røres 2 min. yderligere.
Den færdige dej kommes i forme og pyntes med græskarkerner.
Bages ved 190 grader i 15-20 min.
Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en ujævn masse ca. 1 min.
Resten af smøret røres i, og røres til en jævn masse ca. 2 min. Æg kommes i lidt efter lidt, 3-4 gange.
Mel og bagepulver kommes i samtidig og dejen røres 2 min. yderligere.
Den færdige dej kommes i forme og pyntes med græskarkerner.
Bages ved 190 grader i 15-20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar