Ingers rabarberkage:
bunden:![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcaJ5NP4v33VPmyF9GYtH_U01GmKFTxySj9i9orr-lmpBlx9b_JpLXQWsoyUmORxUzbz2lP_eqyGkl4IJEZA2UFVUAOOOsTkEqRZ4tggN8szBVu9iZNxlZvrCRIQZBw45ZlWQnTg/s400/bunden.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgX0u-EjjXlOooh82T6iiGwWyE-mJ54Isy0jOUuZy1mhGzoEkF8Oc5k63yRcJSZNpe8ZE9LYs0YnJj2RmURBijt_KjaMtpn-qWOrXZkrt6_hbW8KmU457ttS1p5sIDU6XtNYUdVQQ/s400/kagen.jpg)
bunden:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcaJ5NP4v33VPmyF9GYtH_U01GmKFTxySj9i9orr-lmpBlx9b_JpLXQWsoyUmORxUzbz2lP_eqyGkl4IJEZA2UFVUAOOOsTkEqRZ4tggN8szBVu9iZNxlZvrCRIQZBw45ZlWQnTg/s400/bunden.jpg)
175 g smør
100 g sukker (2½ dl sukker)
2 spsk vanillesukker
3 æggeblommer
250 g mel
2 tsk bagepulver
5-6 spsk mælk
175 g smør røres med 100 g sukker sammen med 2 spsk vanille. 3 æggeblommer røres i. Mel bagepulver samt mælk røres i.
ovenpå bunden:
3 hvider
200 g sukker
200 g sukker
½ kg rabarber
100 g nødder (el. mandler)
3 hvider piskes stive - sukkeret hældes i lidt ad gangen. Derpå vendes rabarberen og de hakkede nødder i.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgX0u-EjjXlOooh82T6iiGwWyE-mJ54Isy0jOUuZy1mhGzoEkF8Oc5k63yRcJSZNpe8ZE9LYs0YnJj2RmURBijt_KjaMtpn-qWOrXZkrt6_hbW8KmU457ttS1p5sIDU6XtNYUdVQQ/s400/kagen.jpg)
Massen fordeles ud over den rå dej i bradepanden.
Bages i 35-40 min ved 190-200 grader (kan blive mørk)
Kagen serveres hel med flødeskum eller creme fraiche 18%.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar