6 dl grahamsmel (360 g)
6 dl hvedemel (360 g)
2 spsk. stdt. kanel
2 spsk. bagepulver
4 spsk. smør ca. 100 g
3 dl mørk farin (170 g)
6 dl hvedemel (360 g)
2 spsk. stdt. kanel
2 spsk. bagepulver
4 spsk. smør ca. 100 g
3 dl mørk farin (170 g)
5 dl morgenjuice
2 let sammenpiskede æg
2 let sammenpiskede æg
hakkede abrikoser
Pynt:
hakkede nødder
chokolade
Bland de to slags mel, bagepulver og kanel. Smuldr smørret i. Vend farinen i. Rør juicen sammen med æggene. Skær frugterne i terninger. Vend dem i dejen sammen med abrikoserne. Hæld dejen i en passende form og pynt med nødder og chokolade. Bag midt i ovnen ved 190 grader i 30 minutter. Lad den køle af i formen. Server med friske jordbær. Skal helst spises indenfor to dage eller fryses.
Pynt:
hakkede nødder
chokolade
Bland de to slags mel, bagepulver og kanel. Smuldr smørret i. Vend farinen i. Rør juicen sammen med æggene. Skær frugterne i terninger. Vend dem i dejen sammen med abrikoserne. Hæld dejen i en passende form og pynt med nødder og chokolade. Bag midt i ovnen ved 190 grader i 30 minutter. Lad den køle af i formen. Server med friske jordbær. Skal helst spises indenfor to dage eller fryses.
Go' fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar