![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3TygaFN1M77B_TQE7OOyW7Zb1jRLOn5PSmTv_vAgLVUcMK0Ws6SVIoB-oSBdtwJHkuu8RxLbGP64VyHJH2QzEIp40yHhw510fGHflaYssAqIbihiF_9DoNA4R6HTaiRdq32z9jg/s200/sm%C3%A5kage.jpg)
småkagedej:
1 æg
400 g smør (koldt)
600 g mel
180 g flormelis
1 spsk vanille
fyld:
Man kan vælge hvad man nu har lyst til at putte ind i dejen - vi fik prøvesmagt med dadler.
1 pakke dadler uden sten (tip - de bedste købes hos grønthandleren ved Høje Taastrup Station)
Bland alle ingredienserne sammen, så du får en god dej. Pres/rul dejen pæn flad og aflang.
Således af man kan folde dejen sammen om fyldet.
Dej med indhold skæres i passende stykker og lægges på bagepapir.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 5 - 10 minutter, indtil de er gyldne.
Leif
Ingen kommentarer:
Send en kommentar