12 stk
250 g mel
1 tsk natron
225 g lyst rørsukker
50 g kakao
1 tsk vaniljesukker
1 1/4 dl skummetmælk
1 dl oliemargarine
3 dl yoghurt
1 stort æg eller 2 små æg
75-100 g hakket chokolade
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9HBXFOoFNW30CPhhVKPcEL1iS6tSL7C4rXX8XbkbUYbZu4_zB041pP2zohXjJPy6fTLxaFXaD8QJaED6UjWiS57K-0RUzlP4Mq0hblSIC_hapLIZSsdbeY3hjXXr4BqbJRoFkcg/s200/chokolademuffins.jpg)
Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Kom halvdelen af den hakkede chokolade i.Bland alle de våde ting i en anden skål, og pist/rør dem hurtigt sammen. Hæld det over der tørre og fold de to ting sammen til en ensartet dej.Smør en muffinsform med lidt oliemargarine, og fordel halvdelen af dejen i formens huller. Kom en skefuld hakket chokolade i midten, og dæk med resten af dejen.
Bag kagerne midt i en en varm ovn, ved 170 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle af, inden de vendes ud af formen.
Tip: en silikoneform er meget nem at bruge og at få kagerne ud af. Drys med flormelis, når kagerne skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar