![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGLlt1-vwnIXOHChpyvlCcFwAywpWt4ZHoWfjS8bmxWDjU3mcABZT5V8c0IiJFbAT8Jnwfahe5L2MIKIvD-4OJAhAakm_9L8tvgaEvCs8xzwUfnlTAPppnqKncq782v4up38fsEw/s200/Billede+003.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUMJ6Pyd0LXky-j1zMJNaclHfDe7-u_8yMUceehBLvb9GcCPNQmIQOKd-IdYJlAbd6ouTP9M_xXCCTCM6lq7Tqfwh3KzYJfsOu_InlxmihDa9sTLkvI-9bXHou51TAnWgkUlcwJA/s200/Billede+002.jpg)
I anledning af sin fødselsdag mandag d. 14. januar serverede Karen en helt fantastisk velsmagende æblekage efter opskrift fra Odense Marcipan. Med Hansens flødeis til...
Vi sagde tillykke og uhmmm!
4-6 pers.
4 store æbler
110 g hvedemel
75 g flormelis
100 g smør
150 g marcipan
Pynt: 50 g marcipan
Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernehuset.
Skær æblerne i tern og koges i 2-3 min. i lidt vand.
Læg æblerne i et smurt ovnfast fad.
Mel, flormelis, smør og marcipan arbejdes sammen til en smuldredej, der fordeles ovenpå æblerne.
Bages ved 200C i 10 min., hvorefter 50 g marcipan rives ud over kagen.
Bages færdig ved 220C i 10. min.
Serveres med flødeskum eller en god is.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar