mandag, oktober 22, 2007

Pias bryllupschokolade- og næsten farvelkage

I fredags fik vi så lov at smage: Bryllupskagen fra England
- en herlig chokoladekage med creme af mascarpone og chokolade plus hindbær på toppen:










Den smagte!
Mellem uhmmm-lydene fik vi ønsket Pia held & lykke i sit nye job.

Wanda


Opskriften følger her:

4 dl sukker
4 æg
4 spsk cakaopulver
2 tsk bagepulver
4 tsk vanillepulver
4 dl mel
2 dl kokosmælk
250 g margarine eller usaltet smør

Pisk æg og sukker, tilsæt cacaopulver, bagepulver og vanille og pisk. tilsæt mel, kokosmælk og smeltet fedtstof og rør sammen.

bages i 25-30 min på 175 grader.

Ovenpå:

1 bæger mascapone
næsten 100 g mørk chokolade 60-70%
ca 4 tsk florsukker.

rør mascapone og florsukker sammen, smelt ckokoladen og rør det hele sammen.

Der findes også en opskrift på noget kokoschokoladekaffesukkersnask til at komme ovenpå, den prøver jeg lige at finde og skrive på snarest. (Pia)

Ingen kommentarer: