torsdag, oktober 01, 2009

Meretes rabarber-muffins

Så skete det igen. Endnu en havde fødselsdag - endnu engang fik vi kage!
Ingredienser (20-25 muffins):
500 g smør
500 g sukker
400 g mel
500 g æg (7-8 æg)
50 g marcipan
5 g bagepulver

Rabarber, blåbær, græskar drysses på toppen af dejen i det ønskede omfang.
Rabarber, blåbær kan evt. vendes i kanel inden de kommes i dejen.

Fremgangsmåde

Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en ujævn masse ca. 1 min.
Resten af smøret røres i, og røres til en jævn masse ca. 2 min. Æg kommes i lidt efter lidt, 3-4 gange.
Mel og bagepulver kommes i samtidig og dejen røres 2 min. yderligere.
Den færdige dej kommes i forme og pyntes med rabarber, blåbær eller græskarkerner.
Bages ved 190 grader i 15-20 min.

Ingen kommentarer: