![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL_eBN9PF3G3MXLtQimy2iOqrPG5ws33CmGnQspqwaScY5Di1ADrLJ6HrWUXmF7maRwcyYSwcYme5aXu_RSeyMK3_e9v60gLsgSaBySwabMXB4_3kuxisIf-ok1X4ckNrp-tANEw/s200/muffins.jpg)
Ingredienser (20-25 muffins):
500 g smør
500 g sukker
400 g mel
500 g æg (7-8 æg)
50 g marcipan
5 g bagepulver
Rabarber, blåbær, græskar drysses på toppen af dejen i det ønskede omfang.
Rabarber, blåbær kan evt. vendes i kanel inden de kommes i dejen.
Fremgangsmåde
Sukker, marcipan og 250 g smør røres sammen til en ujævn masse ca. 1 min.
Resten af smøret røres i, og røres til en jævn masse ca. 2 min. Æg kommes i lidt efter lidt, 3-4 gange.
Mel og bagepulver kommes i samtidig og dejen røres 2 min. yderligere.
Den færdige dej kommes i forme og pyntes med rabarber, blåbær eller græskarkerner.
Bages ved 190 grader i 15-20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar