![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdQxGY8XH4z9YF7FV38W60crMc4ADT33olDto-_mofP_bpXJH6x4Ptd7fxKEutjyw9KnRVGG9bVybWuNV9p325BUeZtSVN1f6A2v5Tcvmr1dzVQCKd0qsadgHZ9DGj69MSlPqJ4Q/s320/Dr%C3%B8mmekage+fra+Brovst.jpg)
Sådan gør du:
Ingredienser der skal bruges:
300 g. sukker
3 æg
250 g. mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
50 g. smør/margarine
2 dl. mælk
3 æg
250 g. mel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
50 g. smør/margarine
2 dl. mælk
Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse.
Mel, bagepulver og vanillesukker blandes forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og margarine koges op og vendes forsigtigt i den piskede masse.
Dejen hældes op i smurt og melet bradepande.
Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca. 20 min.
Mel, bagepulver og vanillesukker blandes forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og margarine koges op og vendes forsigtigt i den piskede masse.
Dejen hældes op i smurt og melet bradepande.
Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca. 20 min.
Fyld:
125 g. smør/margarine
100 g. kokosmel
250 g. mørkt farin
½ dl. mælk
125 g. smør/margarine
100 g. kokosmel
250 g. mørkt farin
½ dl. mælk
Alle delene smeltes og røres godt sammen i en gryde.
Når kagen er bagt, fordeles fylder straks på kagen.
Stil kagen ind igen og bag den 5 min. på 220 grader.
Når kagen er bagt, fordeles fylder straks på kagen.
Stil kagen ind igen og bag den 5 min. på 220 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar