![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjhzV6Kfbkl7BQss8cyT0etoAaOxL-Xy-6klvfwrM3QFwuhHjd8tF2fc2iBMUWyg4WeSODrDC7K1XqtO7aAGQy8z_YCXxFBn-ymKZEYNX_pOZaPF8df7qBZQIE_bFWuV13MbxMBQ/s200/IMG_2144.jpg)
Ca. 24 stk.
250 g smør
2½ dl sukker
4 æg
5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
saft af 1 citron
revet skal af 2 usprøjtede citroner
Dryp
saft af ½ citron
blomster udstukket af fondants - spørg Stine!
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk dem godt ind i dejen. Rør mel og bagepulver i efterfulgt af citronsaft og -skal. Fyld dejen i små forme. Bag kagerne ca 15-18 minutter ved 180 grader. Prik kagerne, når de er kommet ud, med en tandstikker og dryp lidt citronsaft ned i hver. Pynt med blomster (se billederne) udstukket af fondants.
opskrift stjålet fra:
Sif Orellana : Rollinger & roulader : opskrifter, tips og idéer til familier med børn (2010)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar