![](http://photos1.blogger.com/x/blogger/3425/3908/320/682582/220Banankage.jpg)
Den sidste dag før min barsels-orlov havde jeg banankage med i Stationscenteret. Opskriften på kagen kommer her. Til en bradepande skal man bruge:
- 500 g mel
- 300 g flydende margarine
- 50 g havregryn
- 5 æg
- 500 g sukker
- 600 g mosede bananer
- 1 ½ dl kærnemælk
- 50 g hakkede hasselnødder
- 5 tsk vanillesukker
- 4 tsk natron
Margarine, sukker og æg piskes godt sammen. De andre ingredienser tilsættes. Hældes i en smurt bradepande og bages ved 180 grader i 30-35 minutter. Efter afkøling kan kagen pyntes med kakaoglasur (som i fredags) eller med smeltet overtrækschokolade.
På Hedehusene bibliotek havde jeg denne banankage med torsdag:
- 100 g flydende margarine
- 2 mosede bananer
- 100 g hakket mørk chokolade
- 4 æg
- 210 g sukker
- 150 mel
- 1 tsk vanillesukker
- 1 tsk bagepulver
Æg, sukker og vanillesukker piskes sammen med margarinen. De øvrige ingredienser tilsættes, dejen hældes i et smurt ildfast fad og bages ved 200 grader i 35 minutter.
Skrevet af Anne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar