onsdag, juni 12, 2013

Chocolate "Chunk" Cookie Dough Dip

For snart længe siden - ca et halvt år! - havde vi besøg af Stine med den nyfødte Willi (se billed). I den anledning fik vi følgende kager.


Chocolate "Chunk" Cookie Dough Dip

The Slow Roasted Italian

110 g smør
60 g farin
230 g flødeost
1 tsk flydende vanilje
220 g flormelis
300 g chokolade, hakket
1 knivspids salt

Smelt smørret over middelvarme. Tilsæt farinen og rør til sukkeret er opløst. Lad blandingen koge op til en tyk karamel. Tag den af varmen og lad den køle af.
Pisk flødeosten med flormelis i 60 sekunder. Tilsæt salt og vanilje. Vend den afkølede karamel i osten og til sidst chokoladen. Lad dippen være på køl til servering.



Vaniljesmåkager

The Sweet Adventurs of SugarBelle

230 g smør
175 g flormelis
1 æg
2 tsk. flydende vanilje
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
400-425 g hvedemel

Rør smør og flormelis cremet. Tilsæt ægget, vanilje og salt og rør godt.
Si mel og bagepulver og rør det i smørblandingen lidt efter lidt, til du har en fast dej, som ikke klistre og er let at arbejde med.
Forvarm oven til 200 grader.
På et meldrysset bord rulles dejen ud i 3-4 mm tykkelse og småkager udstikkes.
Bag småkagerne 5 minutter. De skal ikke brune.

Vi havde en hyggelig eftermiddag.