Himmerigskage
Lækker kage uden mel med dejlig fugtig fylde
Ca. 12-14 stykker
Det skal du bruge: 300 g mandler 200 g mørk chokolade 2 spsk. maizenamel 200 g smør 200 g rørsukker 1 spsk. vaniljeekstrakt 4 store æg
Sådan gør du: Tænd din ovn på 175°. Beklæd en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Hæld mandler, mørk chokolade og maizenamel i en foodprocessor og kør, til alt er kværnet meget fint. Pisk smør, rørsukker og vaniljeekstrakt, til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør mandelblandingen i og hæld dejen i springformen. Læg et stykke bagepapir løst over formen og bag kagen i 1 time. Lad den køle helt af, før du skærer et lækkert stykke og smager på herlighederne.
På grund af ferietid - Vinterferietid blev denne dejlige kage lavet til os! Tak for det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar