onsdag, oktober 19, 2011

Nutellamuffins

Her i efterårsferien har vi i dag nu nydt godt af Stine's nutellamuffins.




Opskriften egner sig til 10-12 muffins.


(Stine doblede op! til vores fordel!)



Nutellamuffins
3½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
1/4 tsk salt
3 æg
2½ dl sukker
100 g smør
1 dl mælk
100 g Nutella



Nutellafrosting


100 g flødeost
175 g Nutella



Fremgangsmåde Nutellamuffins
Tænd ovnen på 175 grader.
Sigt mel, bagepulver, vanillesukker og salt ned i en skål.
Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål.
Smelt smørret. Hæld mælken i det varme smør, og rør det ned i æggeblandingen, når væsken af lillefinger-varmt. Rør herefter væsken i melblandingen.
Fyld formene 1/3 med dej, kom en teskefuld Nutella i hver muffin og fyld op med dej.
Bag dem i ca. 20 min. til de er gyldenbrune.
Lad dem køle af under et viskestykke eller frys dem hurtigt ned, før glasering.




Fremgangsmåde Nutellafrosting
Rør Flødeost sammen med Nutella, indtil frostingen er blød og smidig.
Sprøjt eller smør frostingen over hver muffin.




Pynt evt. hver muffins med en hasselnød og 2 Maltesers.





















Spørgsmålet er hvem der nyder/har nydt kagen mest?

Inger 60 år



Her er nogle gode billeder fra Inger's 60 års fødselsdag - jeg synes billederne taler for sig selv